Yönetim Kurulu / Oğuz Altın

Oğuz Altın

Kırşehirliler Vakfı Genel Başkanı

1977 yılında doğdu.
İlk ve Orta Öğrenimini TED Ankara Kolejinde tamamladı. Bahçelievler Deneme Anadolu Lisesinden mezun oldu. Gazi Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümünde Lisans eğitimini tamamladı.
Çalışma hayatına BOTAŞ Bakü-Tiflis-Ceyhan Petrol Boru Hattı Projesinde Planlama ve Maliyet Kontrol Mühendisi olarak başladı. 2005 yılında kendi inşaat şirketini kurarak çok sayıda konut inşaatının yanında, hastane, üniversite binaları, sosyal ve spor tesisleri gibi birçok özellikli binalarının yapımını da tamamladı.
2008 yılında, Kırşehir’de en büyük özel sektör yatırımı olan; bölgedeki Termal Turizminin öncü projesi 5 yıldızlı Termal Otelin kurucu ortağı olarak temelini atmış, 2012 yılında hizmete açarık bu tesisi Kırşehir’e kazandırmıştır. Tesis halen Dünya otelcilik devi Wyndham Oteller Zinciri’nin bir üyesi olarak RAMADA RESORT KIRŞEHİR adı altında hizmet vermektedir.
Kırşehir merkez Yağmurlu Sayobası Köyünden Neşet ERTAŞ’ın adına türkü yazdığı Rahmetli Kırşehir Milletvekili Prof.Dr. Mehmet Ali ALTIN’ın oğludur. Halen İnşaat ve Turizm sektöründe faaliyetlerini devam ettirmektedir.
Evli ve İki Çocuk Babasıdır.

Kırşehirliler Vakfı

Kırşehir içinde ve Kırşehir dışında bulunan Kırşehirlilerin birbirleriyle tanışmasına, kaynaşmasına, yardımlaşmasına ve yükselmelerine yardımcı olmak, Kırşehir dışındaki Kirşehir1i1erin, Kırşehir İ1, İlçe ve köyleri ile ilgili irtibat ve yardımlaşmasını sağlayarak Kırşehir kültürünü yaşatmak, Eğitime önem vermek her türlü Araştırma yaparak bunları toplumsal faydaya dönüştürerek Kırşehir ve Kırşehirliyi maddeten ve manen geliştirmek ilkesiyle faaliyetlerini sürdürmektedir.