25 Ekim 2019

Vakfımızın Olağan Kurucular Kurulu toplantısı.

Vakfımızın Olağan Kurucular Kurulu toplantısı 25 Ekim Cuma akşamı saat 19:00'da Altınpark Kırşehir Evinde gerçekleştirilecektir. Muhterem eşinizle birlikte katılımınızı önemle arz ederiz. Yemekli toplantımıza katılım durumunuzu Vakfımız Halkla İlişkiler Müdüremiz Arzu Yılmaz hanımefendiye 0555 099 40 06 belirtmenizi diler saygılar sunarım.
Ali ÇETİN
Kırşehirliler Vakfı Genel Sekreteri.

01 Temmuz 2018

Kırşehirliler Vakfı Web Sitesi.

Vakfımızın Saygıdeğer Kurucular Kurulu Üyeleri, Asıl Üyeleri ve Doğal Üyeleri, Web sitemiz yayına başlamıştır.
Sitemizde sizlerin de fotoğraf ve özgeçmişlerini yayınlayabilmek üzere birer adet vesikalık fotoğra ve özgeçmişlerinizi Vakfımız sekreteryasına ulaştırmanız gerekmektedir.
Fotoğrafları ve özgeçmişlerinizi Vakfımızın 0555 099 40 06 Whatsapp hesabı üzerinden de mesaj atabilirsiniz.